ເປັນຫຍັງ Messenger ຈຶ່ງສະແດງການເຄື່ອນໄຫວເມື່ອຂ້ອຍບໍ່ຢູ່?

  • ແບ່ງປັນນີ້
Robert Sanchez

ທ່ານອາດຈະໄດ້ຮັບການຕອບກັບທັນທີຈາກໝູ່ຂອງທ່ານໃນ Messenger ຂອງທ່ານເມື່ອໂປຣໄຟລ໌ຂອງເຂົາເຈົ້າສະແດງສະຖານະທີ່ມີຈຸດສີຂຽວເລັກນ້ອຍ ເວັ້ນເສຍແຕ່ວ່າພວກເຂົາບໍ່ສົນໃຈທ່ານ.

ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວ, ສະຖານະທີ່ໃຊ້ໄດ້ຢ່າງຖືກຕ້ອງສາມາດແຈ້ງໃຫ້ເຈົ້າຮູ້ວ່າຜູ້ໃຊ້ມີການເຄື່ອນໄຫວຢູ່, ປະຈຸບັນຢູ່ໃນການສົນທະນາດຽວກັນກັບເຈົ້າ, ຫຼືຄັ້ງສຸດທ້າຍທີ່ເຂົາເຈົ້າອອນລາຍ.

ແຕ່, ຜູ້ໃຊ້ຫຼາຍຄົນໄດ້ຈົ່ມວ່າມັນບໍ່ຖືກຕ້ອງດັ່ງທີ່ພວກເຮົາຄິດ. . ຖ້າທ່ານກໍາລັງຊອກຫາຄໍາຕອບວ່າເປັນຫຍັງ Messenger ສະແດງໃຫ້ທ່ານມີການເຄື່ອນໄຫວໃນຂະນະທີ່ທ່ານບໍ່ຢູ່, ພວກເຮົາໄດ້ຮັບຄໍາຕອບສໍາລັບທ່ານ.

ຄໍາຕອບດ່ວນ

Messenger ອາດຈະສະແດງໃຫ້ທ່ານມີການເຄື່ອນໄຫວໃນເວລາທີ່ທ່ານລືມປິດ app. ດັ່ງນັ້ນແອັບຯກໍາລັງແລ່ນແລະນໍາໃຊ້ຂໍ້ມູນໃນພື້ນຫລັງ. ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຖ້າທ່ານລົ້ມເຫລວໃນການອອກຈາກລະບົບບັນຊີຂອງທ່ານຢູ່ໃນອຸປະກອນອື່ນ, ທ່ານອາດຈະຍັງປາກົດຢູ່ໃນ Messenger. ຕໍ່ໄປ, ຖ້າທ່ານໃຊ້ Facebook, ທ່ານສາມາດປະກົດວ່າມີການເຄື່ອນໄຫວຢູ່ໃນ Messenger ຢ່າງຜິດພາດ. ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຖ້າທ່ານຢູ່ໃນໂທລະສັບທີ່ມີ Wi-Fi ຫຼືອິນເຕີເນັດມືຖືເປີດຢູ່, ທ່ານອາດຈະປາກົດວ່າເປີດໃຊ້ງານຢູ່ໃນ Messenger.

ໃຫ້ພວກເຮົາສໍາຫຼວດເພີ່ມເຕີມກ່ຽວກັບສະຖານະທີ່ເປີດໃຊ້ຢູ່ໃນ Messenger ແລະວ່າມັນເຮັດໃຫ້ເຂົ້າໃຈຜິດໄດ້ໄກເທົ່າໃດ.

ສະຖານະທີ່ເຄື່ອນໄຫວຢູ່ໃນ Facebook Messenger

Messenger ເປັນແອັບສົ່ງຂໍ້ຄວາມແບບທັນທີທີ່ໃຊ້ຫຼາຍທີ່ສຸດອັນດັບສອງຫຼັງຈາກ WhatsApp. ເປັນທີ່ໜ້າສົນໃຈ, ທັງສອງແອັບເຫຼົ່ານີ້ເປັນຂອງ Meta — ຈັກກະວານຂອງ Zuckerberg.

ດັ່ງນັ້ນ, ບໍ່ວ່າທ່ານຈະໃຊ້ WhatsApp ຫຼື Messenger, ໃນທີ່ສຸດເງິນຈະເຂົ້າໄປໃນກະເປົ໋າຂອງ Zuckerberg.

Messenger ຊ່ວຍໃຫ້ທ່ານສົ່ງຂໍ້ຄວາມ, ຮູບພາບ, ວິດີໂອ, ລິ້ງຄ໌ ແລະບັນທຶກສຽງ ແລະໂທດ້ວຍສຽງ ແລະວິດີໂອກັບໝູ່ຂອງເຈົ້າ.

ເປັນເວລາຫຼາຍປີ, Messenger ເປັນສ່ວນໜຶ່ງຂອງ Facebook. ດຽວນີ້, ມັນເປັນແພລດຟອມເອກະລາດທີ່ມີແອັບ ແລະ ເວັບໄຊທ໌ແຍກຕ່າງຫາກ.

ສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວ ແມ່ນສິດທິພິເສດທີ່ Facebook ມອບໃຫ້ຜູ້ໃຊ້ທີ່ຊ່ວຍເຂົາເຈົ້າຊອກຫາວ່າໝູ່ຂອງເຂົາເຈົ້າອອນລາຍຫຼືບໍ່.

A ຈຸດສີຂຽວ ຖັດຈາກໂປຣໄຟລ໌ຂອງບຸກຄົນໃດນຶ່ງ ຊີ້ບອກວ່າບຸກຄົນນັ້ນມີຊີວິດຢູ່ ແລະອາດຈະຕອບຮັບໄດ້ຫຼາຍທີ່ສຸດຫາກທ່ານສົ່ງຂໍ້ຄວາມ. ຕອນນີ້ຢູ່ໃນການສົນທະນາດຽວກັນກັບເຈົ້າ ແລະເປັນສະແຕມເວລາທີ່ເປີດເຜີຍເວລາທີ່ເຂົາເຈົ້າມີການເຄື່ອນໄຫວຫຼ້າສຸດ.

ໝາຍເຫດ

ທ່ານສາມາດເບິ່ງສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງໝູ່ທີ່ຍັງບໍ່ໄດ້ປິດມັນ. ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຖ້າທ່ານປິດສະຖານະ Active ຂອງທ່ານ, ທ່ານຈະບໍ່ສາມາດເບິ່ງຄົນອື່ນໄດ້.

ໂດຍທົ່ວໄປແລ້ວ, ສະຖານະທີ່ໃຊ້ໄດ້ໃຊ້ເວລາ ສອງສາມນາທີເພື່ອອັບເດດເພື່ອສະທ້ອນເຖິງສະຖານະປັດຈຸບັນ ຂອງບຸກຄົນ.

ດຽວນີ້, ຄຳຖາມທີ່ກຳລັງລຸກຂຶ້ນແມ່ນສະຖານະທີ່ໃຊ້ຢູ່ໃນ Messenger ເຮັດໃຫ້ເຂົ້າໃຈຜິດ. ?

ຫລາຍຄົນໄດ້ອ້າງວ່າພວກເຂົາບໍ່ໄດ້ເປີດໃຊ້ງານຢູ່ໃນ Messenger, ແຕ່ໂປຣໄຟລ໌ຂອງເຂົາເຈົ້າສະແດງໃຫ້ເຫັນວ່າພວກເຂົາເຄື່ອນໄຫວຢູ່. ໝູ່ຂອງຂ້ອຍບາງຄົນບ້າຂ້ອຍຍ້ອນມີການເຄື່ອນໄຫວຢູ່ໃນ Facebook ສະເໝີ ແລະບໍ່ເຄີຍຕອບກັບເຂົາເຈົ້າ.

ໝາຍເຫດ

ທ່ານບໍ່ສາມາດເຫັນສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງຄົນທີ່ບໍ່ແມ່ນໝູ່ໃນ Facebook ຂອງທ່ານ ຫຼື ຂໍ້ຄວາມທີ່ເຈົ້າບໍ່ຍອມຕອບຮັບ. Messenger.

ສາມາດ Facebook ໄດ້Messenger ສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນການເຄື່ອນໄຫວໃນເວລາທີ່ທ່ານບໍ່ຢູ່ບໍ?

ແມ່ນ, ມັນສາມາດເຮັດໄດ້, ແລະມັນເຮັດໄດ້ຫຼາຍຄັ້ງ.

ມັນສະແດງໃຫ້ຄົນທີ່ທ່ານອອນລາຍ, ໃນຂະນະທີ່ໃນຄວາມເປັນຈິງແລ້ວ, ທ່ານບໍ່ໄດ້ຢູ່!

ດຽວນີ້, ເຫດຜົນຕ່າງໆສາມາດນໍາໄປສູ່ຄວາມສັບສົນນີ້. ເຫດຜົນທຳອິດອາດຈະເປັນຍ້ອນ ເຈົ້າບໍ່ໄດ້ປິດແອັບ Messenger .

ເມື່ອທ່ານປິດແອັບໃຫ້ຖືກຕ້ອງ, ແລະມັນສືບຕໍ່ເຮັດວຽກຢູ່ໃນພື້ນຫຼັງ, ເຈົ້າສາມາດປາກົດຢູ່ໃນ Messenger ໄດ້.

ເມື່ອແອັບເຮັດວຽກຢູ່ໃນພື້ນຫຼັງ, ມັນມີແນວໂນ້ມທີ່ຈະບໍລິໂພກຂໍ້ມູນຂອງທ່ານ ແລະ ປະຕິບັດການຕ່າງໆ ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ເຄື່ອນໄຫວທາງຮ່າງກາຍກໍຕາມ.

ເຫດຜົນອີກອັນໜຶ່ງສຳລັບສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວທີ່ຫຼອກລວງນີ້ອາດເປັນ ທ່ານເປີດໃຊ້ Facebook .

ຕົວຢ່າງ, ເມື່ອທ່ານເລື່ອນຜ່ານຟີດ Facebook, Messenger ສາມາດສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນ ອອນລາຍຢ່າງຜິດພາດ, ເຖິງແມ່ນວ່າທ່ານຈະບໍ່ໄດ້ເປີດແອັບຯ Messenger.

ຕົວຢ່າງ, ຖ້າເຈົ້າເປີດ Facebook ຢູ່ໃນອຸປະກອນອື່ນຂອງເຈົ້າ ແລະລືມອອກຈາກລະບົບ, ສະຖານະທີ່ໃຊ້ງານຂອງເຈົ້າສາມາດສະແດງຈຸດສີຂຽວໄດ້ ເຖິງແມ່ນວ່າເຈົ້າຈະບໍ່ເຄື່ອນໄຫວກໍຕາມ.

ເຊັ່ນດຽວກັນ, ເຈົ້າອາດຈະປາກົດຂຶ້ນ. ເປີດໃຊ້ຢູ່ໃນ Messenger ຖ້າທ່ານ ຢູ່ໃນໂທລະສັບທີ່ມີອິນເຕີເນັດມືຖື ຫຼື Wi-Fi ເປີດ . Messenger ຈະ​ສືບ​ຕໍ່​ຊິ້ງ​ຂໍ້​ມູນ​ຂອງ​ທ່ານ ແລະ​ສະ​ແດງ​ໃຫ້​ທ່ານ​ເຫັນ​ວ່າ​ມີ​ຈຸດ​ສີ​ຂຽວ.

ລະ​ວັງ

ບັນ​ຊີ​ຂອງ​ທ່ານ​ອາດ​ຈະ​ຖືກ​ແຮັກ. ທ່ານອາດຈະປາກົດວ່າມີການເຄື່ອນໄຫວທັງຫມົດເວລາຖ້າບາງຄົນອາດຈະເຂົ້າເຖິງລະຫັດຜ່ານ ຫຼືຂໍ້ມູນການເຂົ້າສູ່ລະບົບຂອງເຈົ້າ ແລະໃຊ້ສິ່ງນັ້ນເພື່ອເຂົ້າສູ່ລະບົບ Facebook ຂອງເຈົ້າ.

ເພື່ອຫຼີກເວັ້ນມັນ, ໃຫ້ໃຊ້ລະຫັດຜ່ານທີ່ເຂັ້ມແຂງ ແລະການກວດສອບສອງປັດໃຈ. ຫຼີກເວັ້ນການໃຊ້ຄອມພິວເຕີສາທາລະນະສໍາລັບການເຂົ້າສູ່ລະບົບສື່ມວນຊົນສັງຄົມຂອງທ່ານ.

ທ່ານສາມາດປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວໄດ້

ດ້ວຍສິດທິພິເສດໃນສື່ມວນຊົນສັງຄົມ, ມີຄ່າໃຊ້ຈ່າຍທີ່ກ່ຽວຂ້ອງ, ດັ່ງນັ້ນຄ່າໃຊ້ຈ່າຍຂອງນີ້ເບິ່ງຄືວ່າຄືຊິບໍ່ມີ. ສະຖານະທີ່ຫ້າວຫັນແມ່ນມັນສາມາດສົ່ງຜົນກະທົບຕໍ່ຄວາມສຳພັນຂອງເຈົ້າ.

ເຊັ່ນດຽວກັນ, ຄວາມວິຕົກກັງວົນທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບ “ສະຖານະທີ່ເຄື່ອນໄຫວ” ເຫຼົ່ານີ້ຢູ່ໃນເກືອບທຸກແອັບສົ່ງຂໍ້ຄວາມທັນທີສາມາດສົ່ງຜົນກະທົບຕໍ່ສະພາບຈິດໃຈຂອງທ່ານ.

ຂ່າວດີແມ່ນທ່ານສາມາດປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວນີ້ຢູ່ໃນ Messenger ຂອງທ່ານໄດ້.

ໃນອຸປະກອນ iOS

ເພື່ອປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງ Messenger ໃນອຸປະກອນ iOS ຂອງທ່ານ, ປະຕິບັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້:

  1. ເປີດແອັບ Messenger ຢູ່ໃນອຸປະກອນ iOS ຂອງທ່ານ.
  2. ແຕະໃສ່ ຮູບໂປຣໄຟລ໌ ຂອງທ່ານໃນ ມຸມຊ້າຍເທິງ.
  3. ແຕະຕົວເລືອກ “ ສະຖານະທີ່ເຄື່ອນໄຫວ ” .
  4. ປິດສະຫຼັບຢູ່ຂ້າງ “ ສະແດງເວລາທີ່ທ່ານ 'ເປີດຢູ່ ” ແຖບ.
  5. ແຕະ “ ປິດ ” ໃນກ່ອງໂຕ້ຕອບເພື່ອຢືນຢັນ.

ຢູ່ໃນ ອຸປະກອນ Android

ເພື່ອປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວ Messenger ໃນອຸປະກອນ Android ຂອງທ່ານ, ໃຫ້ເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້:

  1. ເປີດແອັບ Messenger ຂອງທ່ານໃນ Android ຂອງທ່ານ.ອຸປະກອນ.
  2. ແຕະໃສ່ ຮູບໂປຣໄຟລ໌ຂອງທ່ານ ຢູ່ມຸມຊ້າຍເທິງ.
  3. ແຕະທີ່ຕົວເລືອກ “ ສະຖານະເຄື່ອນໄຫວ ” .
  4. ປິດປຸ່ມສະຫຼັບຖັດຈາກຕົວເລືອກ “ ສະແດງເວລາທີ່ທ່ານເຄື່ອນໄຫວ ” .
  5. ເລືອກໄລຍະເວລາ ຫຼືປ່ອຍມັນຢູ່ທີ່ “ຈົນກວ່າຂ້ອຍຈະປ່ຽນມັນ” ແລະກົດ “ ຢຸດ .”

ຢູ່ໃນ Messenger Web App

ເຮັດຕາມຂັ້ນຕອນເຫຼົ່ານີ້ເພື່ອ ປິດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວໃນແອັບ Messenger ເວັບ:

  1. ນຳທາງໄປຫາ Messenger ໃນໂປຣແກຣມທ່ອງເວັບທີ່ທ່ານມັກ.
  2. ຄລິກທີ່ ຮູບໂປຣໄຟລ໌ ຂອງທ່ານໃນ ມຸມຊ້າຍລຸ່ມ.
  3. ເລືອກ “ ການຕັ້ງຄ່າ .”
  4. ຄລິກທີ່ “ ສະຖານະ: ເປີດ .”<29
  5. ປິດການປິດສະຫຼັບ “ ສະຖານະ: ເປີດ ”.
  6. ຄລິກທີ່ “ ບັນທຶກ .”
ໝາຍເຫດ

ທ່ານຍັງສາມາດເປີດສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງທ່ານໃຫ້ກັບໝູ່ເພື່ອນສອງສາມຄົນ ແລະປິດສຳລັບສອງສາມຄົນໄດ້.

ການສະຫຼຸບ

ໃນບົດຄວາມນີ້, ພວກເຮົາໄດ້ຮຽນຮູ້ວ່າພວກເຮົາບໍ່ໄດ້ ຕ້ອງໄດ້ທຳລາຍຄວາມສຳພັນ ຫຼືສຸຂະພາບຈິດຂອງພວກເຮົາໂດຍການເບິ່ງສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງຄົນທີ່ເຮົາຮັກຢູ່ໃນ Messenger ແລະສະຫຼຸບວ່າບໍ່ມີການຕອບກັບວ່າເປັນການບໍ່ສົນໃຈການມີຢູ່ຂອງພວກເຮົາ.

ຄຸນສົມບັດສະຖານະທີ່ເຄື່ອນໄຫວຢູ່ Facebook, ຫຼື Messenger ອາດເຮັດໃຫ້ເຂົ້າໃຈຜິດໄດ້.

ສະຖານະການເຄື່ອນໄຫວຂອງ Messenger ສາມາດເຮັດໃຫ້ເຂົ້າໃຈຜິດໄດ້ ເນື່ອງຈາກມັນສາມາດສະແດງໃຫ້ທ່ານເຫັນວ່າມີການເຄື່ອນໄຫວໃນເວລາທີ່ທ່ານລືມປິດແອັບ ຫຼື ເມື່ອທ່ານໃຊ້ Facebook, ຫຼືລືມອອກຈາກລະບົບບັນຊີຂອງທ່ານຈາກອຸປະກອນອື່ນ.

ດັ່ງນັ້ນ. , ມັນດີກວ່າທີ່ຈະປິດການທໍາງານຄຸນນະສົມບັດນີ້ປ້ອງກັນຄວາມກັງວົນຈາກຜົນກະທົບຕໍ່ສຸຂະພາບຈິດຂອງທ່ານ.

Robert Sanchez ເປັນນັກຂຽນທີ່ມີລະດູການແລະນັກຂຽນ blogger ທີ່ມັກມີປະສົບການຫຼາຍກວ່າຫນຶ່ງທົດສະວັດໃນດ້ານສື່ມວນຊົນສັງຄົມ, ການຂຽນໂປລແກລມແລະເຕັກໂນໂລຢີ. ລາວໄດ້ຂຽນຢ່າງກວ້າງຂວາງກ່ຽວກັບຫຼາຍໆຫົວຂໍ້ທີ່ກ່ຽວຂ້ອງກັບພື້ນທີ່ເຫຼົ່ານີ້, ການຜະລິດເນື້ອຫາທີ່ມີທັງຂໍ້ມູນແລະມີສ່ວນຮ່ວມສໍາລັບຜູ້ອ່ານ. ຄວາມຫຼົງໄຫຼຂອງ Robert ສໍາລັບເຕັກໂນໂລຢີແລະສື່ມວນຊົນສັງຄົມໄດ້ເຮັດໃຫ້ລາວກາຍເປັນຜູ້ເວົ້າແລະທີ່ປຶກສາສໍາລັບທຸລະກິດທີ່ກໍາລັງຊອກຫາເພື່ອປັບປຸງການມີດິຈິຕອນຂອງພວກເຂົາ. ຄວາມຊໍານານໃນການຂຽນໂປລແກລມແລະຄູ່ມືວິທີການຂອງລາວໄດ້ເຮັດໃຫ້ລາວມີຊື່ສຽງໃນຖານະຜູ້ມີອໍານາດໃນສາຂາຂອງລາວ, ແລະຄໍາແນະນໍາແລະຄໍາແນະນໍາຂອງລາວໄດ້ຊ່ວຍໃຫ້ບຸກຄົນນັບບໍ່ຖ້ວນປັບປຸງທັກສະຂອງເຂົາເຈົ້າແລະບັນລຸເປົ້າຫມາຍຂອງພວກເຂົາ. ເກີດແລະໃຫຍ່ໃນຄາລິຟໍເນຍ, Robert ໄດ້ຮັບປະລິນຍາໃນວິທະຍາສາດຄອມພິວເຕີຈາກມະຫາວິທະຍາໄລຄາລິຟໍເນຍ, Berkeley. ເມື່ອລາວບໍ່ໄດ້ຫຍຸ້ງກ່ຽວກັບການຂຽນ ຫຼືໃຫ້ຄໍາປຶກສາ, Robert ມີຄວາມສຸກໃຊ້ເວລາກັບຄອບຄົວຂອງລາວ ແລະຄົ້ນຫາສິ່ງທີ່ດີຢູ່ກາງແຈ້ງ.