Hoe te weten of iemand zijn Snapchat heeft verwijderd

  • Deel Dit
Robert Sanchez

Toen Snapchat voor het eerst werd geïntroduceerd, trok het veel publiek vanwege zijn coole functies. Het was de enige app waarbij je foto's en video's slechts eenmaal met je vrienden kon delen - niemand kon ze bekijken, opslaan of screenshotten. Later onderging de app tal van veranderingen en introduceerde een nieuwe functie, Stories genaamd, die het internet stormenderhand veroverde.

Snapchat heeft de voorkeur van veel gebruikers omdat de app altijd de privacy van gebruikers ondersteunt. De app biedt gebruikers de volledige keuze om hun inhoud te verbergen voor andere gebruikers, van verhalen tot gesprekken. Dus wanneer een gebruiker ervoor kiest zijn account te deactiveren of te verwijderen uit de applicatie - houdt de applicatie dat ook geheim.

Wanneer iemand zijn Snapchat-account verwijdert, brengt Snapchat andere gebruikers niet op de hoogte, en er zijn niet veel manieren waarop je daar achter kunt komen. Vandaar dat we eraan dachten om je wat tips te geven om je te helpen erachter te komen of iemand zijn Snapchat heeft verwijderd.

    Hoe weet je of iemand zijn Snapchat heeft verwijderd?

    Je hebt misschien gemerkt dat een bepaalde vriend van je de laatste tijd niet meer actief is op Snapchat; je hebt hun verhalen niet gezien of geen snap van ze gekregen - wat zou de reden kunnen zijn? Ze hebben je verwijderd of hun Snapchat-account helemaal verwijderd.

    Weet u niet zeker hoe u erachter kunt komen of het dat laatste is? Laat ons u helpen.

    Zoek hun gebruikersnaam

    Iedereen op Snapchat heeft een unieke gebruikersnaam; net als bij andere apps als Instagram en Twitter kunnen er geen twee gebruikers zijn met dezelfde gebruikersnaam. Dus als je hun gebruikersnaam nog weet, zoek die dan in de zoekbalk van Snapchat. Die vind je in de rechterbovenhoek als je de app opstart.

    Als je op hun gebruikersnaam zoekt, vind je hun profiel of niet.

    Als ze je verwijderd hebben, maar hun profiel bestaat nog steeds, zal de app een tabblad "+Add" voor hun naam tonen. Dit zal uw vraag beantwoorden waarom u de laatste tijd hun verhalen niet kon bekijken of met hen kon interageren op Snapchat.

    Als hun profiel echter niet zichtbaar is bij het zoeken, zijn er twee waarschijnlijke uitkomsten: ze hebben je geblokkeerd of hun account verwijderd.

    Hoe weet je of iemand je heeft geblokkeerd of zijn Snapchat heeft verwijderd?

    De uitkomsten en zoekresultaten voor iemand die zijn account verwijdert en iemand die jou blokkeert zijn hetzelfde.

    • Het toont een grijze pijl naast hun naam - wat betekent dat uw berichten hen niet bereiken.
    • Je kunt hun verhalen bekijken.
    • Hun profiel verschijnt niet in de zoekopdracht.

    De meeste mensen vinden het een uitdaging om na te gaan of iemand hen heeft geblokkeerd of hun profiel uit de applicatie heeft verwijderd. Er zijn echter enkele manieren waarop u zich hiervan kunt vergewissen.

    Wacht 30 dagen

    Dit klinkt misschien een beetje te lang, maar als je het zeker moet weten en je kunt geduld hebben, kun je dertig dagen wachten. Zoals eerder gezegd, wanneer iemand zijn profiel verwijdert, geeft Snapchat hem een proefperiode van 30 dagen en deactiveert zijn account voor die tijd.

    Als u iemands gebruikersnaam hebt gezocht en deze verscheen niet in uw zoekresultaten - zijn account staat waarschijnlijk op een proefperiode van 30 dagen. De meeste mensen heractiveren hun account na deze 30 dagen, wat betekent dat hun profiel weer zichtbaar is voor jou.

    U kunt dus 30 dagen wachten en opnieuw proberen hun gebruikersnaam over 30 dagen op te zoeken om zeker te weten of zij hun account volledig hebben verwijderd of u hebben geblokkeerd.

    Vraag het een vriend

    Als iemand je heeft geblokkeerd, kun je zijn profiel of inhoud niet bekijken. Hun profiel zal niet verschijnen in uw zoekresultaten, en uw berichten zullen niet tot hen doordringen. Maar een andere persoon zal dit probleem niet ondervinden met zijn account, tenzij de eerste zijn Snapchat heeft verwijderd.

    Daarom, de hand reiken aan een wederzijdse vriend en probeer de gebruikersnaam waar je nieuwsgierig naar bent op te zoeken in hun Snapchat-profiel. Als die gebruikersnaam in hun zoekresultaat verschijnt of hun berichten kunnen doorkomen - kun je er zeker van zijn dat ze je zojuist hebben geblokkeerd en niet hun account hebben verwijderd.

    Vraag het hen rechtstreeks

    Soms kun je het alleen maar rechtstreeks aan die persoon vragen. Je kunt niet veel doen als je vermoedt dat iemand zijn Snapchat-account heeft verwijderd - en als het een goede vriend is, kan het geen kwaad om de hand uit te steken. Misschien heb je ze toegevoegd op een ander socialemediaplatform; je kunt ze daar een bericht sturen en je antwoord krijgen.

    Hoe uw Snapchat account verwijderen?

    Als u uw Snapchat-account wilt verwijderen, is er een eenvoudige manier:

    1. Open de Snapchat app op uw mobiele telefoon.
    2. Klik op uw Bitmoji-pictogram in de linkerbovenhoek.

  1. Ga nu naar "Instellingen" - vindt u het pictogram in de rechterbovenhoek.
  2. Scroll naar beneden; u vindt een optie "Verwijder mijn account" tik erop.
  3. Er wordt een venster geopend waarin u uw inloggegevens opnieuw moet invoeren voordat u uw account kunt verwijderen.
  4. Wat gebeurt er als iemand zijn account verwijdert?

    Als je besluit je account te verwijderen, Snapchat geeft je eerst een proefperiode van 30 dagen Wanneer u de optie "Mijn account verwijderen" kiest, toont Snapchat een melding die u vertelt dat uw account eerst 30 dagen wordt gedeactiveerd nadat u deze optie hebt geselecteerd.

    Als je in deze 30 dagen terug wilt komen, kan dat. Daarna is het onomkeerbaar. Gedurende deze 30 dagen heb je wel je gebruikersnaam, maar kun je geen berichten of snaps versturen of ontvangen - geen van je vrienden kan contact met je opnemen via Snapchat.

    Als je echter niet binnen deze 30 dagen terugkomt, zal Snapchat je account volledig verwijderen. Dit is onomkeerbaar, geen van je vrienden zal je kunnen vinden, en je verliest ook je gebruikersnaam.

    Inpakken!

    Snapchat is een leuke app om te gebruiken, maar we kunnen niet ontkennen dat het voor veel mensen verslavend en afleidend kan worden. Hierdoor geven veel gebruikers het platform op en verwijderen ze hun account. De meeste mensen die hun account verwijderen gaan onopgemerkt; als het echter een goede vriend of familielid van je is, is het altijd het beste om ervoor te zorgen dat ze geen moeilijke tijd doormaken omdat ze besloten hebben te stoppen met een bepaalde socialemedia platform.

    Robert Sanchez is een ervaren schrijver en fervent blogger met meer dan tien jaar ervaring op het gebied van sociale media, programmeren en technologie. Hij heeft uitgebreid geschreven over een verscheidenheid aan onderwerpen die verband houden met deze gebieden, waarbij hij inhoud heeft geproduceerd die zowel informatief als boeiend is voor lezers. Roberts passie voor technologie en sociale media heeft ertoe geleid dat hij een veelgevraagd spreker en adviseur is geworden voor bedrijven die hun digitale aanwezigheid willen verbeteren. Zijn expertise in programmeren en handleidingen heeft hem een ​​reputatie opgeleverd als een autoriteit in zijn vakgebied, en zijn tips en trucs hebben talloze mensen geholpen hun vaardigheden te verbeteren en hun doelen te bereiken. Robert is geboren en getogen in Californië en behaalde een diploma in computerwetenschappen aan de University of California, Berkeley. Als hij niet bezig is met schrijven of adviseren, brengt Robert graag tijd door met zijn gezin en verkent hij de natuur.